Yhteistyössä Golden Day Spa & Salon. Sisältää alennuskoodin! Ihoni on voinut kaikista huonoiten näissä stressivuosissa, joihin on mahtunut kodin homehtuminen, puolison itsemurha, kodin menettäminen, teinin traumatuska ja viimeisimpinä oikeustaistelu hometalosta – ellei toki sydäntä lasketa. Edesmennyt mieheni koulutti minut kestämään melkoista kauhua, jota vasten peilaten ei yhdet käräjät tunnu juuri missään. Iho kuitenkin kertoo, että en ole tätäkään taistoa voinut hyvin. Kun en muutoin myöntänyt stressiä, niin se puski ihosta lävitse. Miettikää, miten valtava onkaan mielen voima? Kun en suostunut kohtaamaan stressiä silmästä silmään, niin iho pakotti minut konkreettisesti näkemään pahoinvointini.

Jopa vastapuolen lakimies tykkäsi kuvastani Instassa, jossa hehkutan hemmottelun tärkeyttä kaiken keskellä.

Vedin helokki- ja kalaöljyjä aktiivisesti, mutta silti atopia aktivoitui niin pahasti, että päädyin eräänä sunnuntai-iltana päivystykseen. Ihoni oli kauttaaltaan tulipunaisten laikkujen peitossa, jotka polttivat ja kutisivat. Autoa ajaessa en pystynyt nojaamaan selkää kiinni selkänojaan. Triage-hoitaja kysyi tilannettani arvioidessaan, että kestäisinkö mitenkään vielä huomiseen? Mieleni teki vastata, että toki! Ihan huvikseni vain tulin valittamaan tänne viikonloppuna keskellä koronaa ja viemään kaikkien muiden kärsivien aikaa. En tuhlannut kuitenkaan aikaa sarkasmiin vaan päinvastoin selvensin viestiäni sanomalla korostetun rauhallisesti, että tappaisin itseni mieluummin kuin kestäisin tuhansia polttomuurahaisia hipiälläni huomiseen. Todella mautonta ja ala-arvoista, mutta se tehosi. 

Aloimme käydä tietojani lävitse ja tajusin, että lähiomaisen tiedot pitää päivittää sairaalan järjestelmään. Minullahan oli nyt aviomies, jonka kuuluisi siellä olla äitini tietojen sijaan. Triage-hoitaja etsi mieheni tietoja ensin nimellä, mutta totesi saman nimisiä löytyvän useampia. Hän yritti tunnistaa oikean Jarin osoitteen perusteella. Jouduin sanomaan, etten kyllä yhtään tiedä hänen osoitettaan. En muistanut myöskään hänen sotuaan, enkä puhelinnumeroaan. Triage-hoitaja tarkensi, että tämä kuka lähioimaiseni siis olikaan? Toistin vielä selkeämmin, että a-vi-o-mies. 

Edelleenkin vähän jännitän, kuka kaikista Keski-Suomen Jari Jääskeläisistä hälytetään paikalle, jos tarve tulee.

Asumme tosiaan mieheni kanssa eri osoitteissa, mikä aiheuttaa usein koomisia tilanteita. Elisan myyjälle mieheni oli todennut, ettei tarvitse viihdepakettia, koska saa katsoa sitä joka toinen viikko vaimonsa luona. En tosiaan rehellisesti muista, tai edes tiedä hänen osoitettaan. Kirjeenvaihdossa emme sentäs ole, niin osoitetta ei ole tullut käytettyä. Hän on vasta muuttanut kyseiseen kerrostaloon keskustassa, ja itse asiassa on kohta muuttamassa taas. Kävimme juuri katsomassa hänelle ja hänen lapsilleen isompaa asuntoa. Oli hauska tilanne, kun mieheni selitti vuokraemännälle, että ei, vaimo ei siis muuta tähän, että vain hän ja lapset.

Anyway, sain vahvaa antihistamiinia ja kortisonia ulkoisesti sekä sisäisesti. Ja vaikka iho taas ohenikin, niin läikät ja kutina hävisivät. Kortisonikaudet ovat kuitenkin haaste ihon muulle hyvinvoinnille, jota yhteistyö Golden Day Span kanssa onneksi avittaa. Kun kortisonikuuri oli ohitse, oli aika elvyttää harmaata ja kärsinyttä ihoa. 

Kun elämä on pelkkää selviytymistä, unohtuvat usein sellaiset asiat kuin kasvohoidot. Siksi olen maailman kiitollisin, että luottokosmetelogini Anu toimii kuin personal trainer. Hän tietää mikä toimii milloinkin, eikä tarvitse itse ajella. Riittää kunhan valitan. Kävin hänellä pigmenttiläiskiin liittyen Yuzu-Valkoinen tee –kasvohoidossa, jota suosittelen kaikille. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti harmaan väriselle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia tai aknearpia. Hoitoon sisältyy tehokas happokuorinta, rentouttava hieronta, pigmenttimuutoksia vaalentava bioselluloosanaamio sekä ihon väriä korjaava tehoseerumi + hoitovoide.  

Olen käyttänyt pitkästä aikaa säännöllisesti ammattikosmetiikkaa, Bernard Cassiere-sarjan Yuzu-hoitolinjan tuotteita ja oli ihana kuulla kehuja niiden vaikutuksesta. Anu sanoi, että ihoni voi olosuhteisiin (ikä, atooppinen iho, stressi, hormoninäpyt+ pigmenttiläiskät) yllättävän hyvin. Hän käytti jopa trendikästä termiä lasi-iho, mikä tarkoittaa kuulasta, hehkuvaa ja tervettä ihoa. Huikeaa! Olen itsekin huomannut, että hormoninäpyt leuan alueella, ovat kaikonneet täysin. Kaiken tämän stressin keskellä, iho on oikeilla tuotteilla nyt yllättävänkin hyvälaatuinen. Tämä kasvohoito tehosti vielä vaikutusta ja iho tuntui sen jälkeen hehkuvan entistäkin enemmän.

Hoidosta on nyt tätä tekstiä kirjoittaessa kulunut noin kolme viikkoa, ja iho on edelleen poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Vahva suositus tästä, jos epätasainen iho kaipaa tasoitusta ja kirkastusta. Pigmenttiläiskät ovat haalistuneet lähes olemattomiksi laadukkailla tuotteilla sekä tällä täsmäisku hoidolla. Happokuorinta oli tehokas, mutta ei kuitenkaan polttanut ihoa silti juuri lainkaan. tämä jumalaisen hieronnankin sisältänyt hoito oli kuitenkin ennen kaikkea nautinnollinen. Aina kauneuden eteen ei onneksi tarvitse kärsiä.  

Toisaalla blogissa kuvaamani hometalo-taiston hyvä puoli on se, että on helppo perustella itselleen hemmottelua. Jopa vastapuolen lakimies tykkäsi kuvastani Instagramissa, jossa hehkutan hemmottelun tärkeyttä kaiken keskellä. Hänen tarkoitusperiään tässä nyt sen enempää kyseenalaistamatta, tuntuu hienolta olla jostakin hänen kanssaan myös samaa mieltä. 

Tunnin mittainen Yuzy hoito maksaa Golden Day Spassa 90 euroa. Koodilla Mirkka saat nyt 15% alennusta kaikista Yuzu-kotihoitotuotteista Jyväskylän liikkeessä.

Tästä linkistä löytyy teksti pigmenttiläiskistäni!