Yhteistyössä Bernard Cassiere Suomi ja Golden Day Spa & Salon Iho on muuttunut stressistä kauttaaltaan kuivaksi ja punoittavaksi. Hometalo-oikeudenkäynti kuormittaa tällä hetkellä eniten, mutta iholla näkyy myös takavuosien tragedioiden paino. Kasvot ovat säästyneet pahimmalta atopialta, mutta niiden iho on muuttunut ohuemmaksi ja nyt myös kirjaviksi pigmenttimuutoksista. Pigmenttiläiskät ilmestyivät iholle salakavalasti. Eräänä iltana meikkejä poistaessani jouduin toteamaan, että jaahas, tämä tummuma ei sitten ollutkaan meikkivoidetta. Eikä mitään muutakaan poispyyhittävää. Ruskeat läiskät poskipäidet tienoilla vaikuttivat tulleen jäädäkseen. Kun aloin etsiä apua, niin olin jo lähtökohtaisesti lannistunut. Halusin kuitenkin tuntea, että olisin yrittänyt edes taistella vastaan. En oikeasti uskonut, että mikään tuote niitä  todella vaalentaisi. 

Mainontahan perustuu pitkälle mielikuviin. Halusin olla mainonnan uhri.

Mutta sitten kävikin niin, että tämän blogin julkaisun kanssa tuli kiire, sillä tuotteet alkoivat tehota liian nopeasti! Etenkin tuli kiire ottaa kuvia, ennen kuin pigmenttiläiskät kaikkoaisivat kasvoiltani kokonaan. Stressasin joka aamu peilin edessä, että ei hemmetti, kun iho näyttää niin tasaiselta! Kääntelin päätäni ja yritin löytää huomattavasti haalistuneita läiskiä kirkkaassa valossa. Tänään olisi pakko ehtiä ottaa kuvat. Mietin jopa, että lakkaan käyttämästä tuotteita kuvaukseen asti tai muutoin en saisi dokumentoitua tätä yhteistyötä lainkaan. 

Tässä ollaan jo yli 40 vuotta, enkä voi olettaa, että vuosien paino ei näkyisi iholla. Mainontahan perustuu pitkälle mielikuviin. Halusin olla mainonnan uhri. Jos käyttäisin iholla pigmenttiläiskien torjuntatuotetta, saisin paremman omantunnon. Läiskäni olisivat tulleet näin ollen nähdyiksi ja tunnustetuiksi. Sen jälkeen vastuu olisi minulta itseltäni pois. Monissahan asioissa auttaa paljon jo se, että ongelman myöntää ja uskaltaa sanoa ääneen. 

Ranskalaisen Bernard Cassiere sarjan Mustikka-hoitolinjan tuotekehityksessä on ollut mukana suomalainen asiantuntija, ja siksi tuotteissa on erityisen hyvin huomioitu suomalaisen herkän ihon tarpeet.

En googlannut pigmenttiläiskiä. Rehellisesti ajattelin, ettei minulla ole sellaiseen aikaa. En vähättele alaa, vaan päinvastoin luotan ennemmin ammattilaiseen kuin itseeni. Toki olen maskeeraaja yhdeltä ammatiltani, mutta olen koulutettu peittämään läiskiä, en hoitamaan niitä. Joka asiassa ei tarvitse yrittää itse leikkiä asiantuntijaa. Laitoin viestin Golden Day Span luottokosmetologilleni Anulle ja puhelimeen kilahti vastaus, ennen kun ehdin edetä to do -listallani seuraavaan kohtaan. Anu sanoi, että ehdottomasti Bernard Cassiere ihonhoitosarjan Yuzu-Valkoinen tee –hoitolinja testiin! Ihanaa kun joku on näin varma jostain. Ei mitään vaihtoehtoja, että tämä tai tuo, vaan että tämä on hyvä, piste. Mahtavaa! 

Ja se todella oli hyvä neuvo. Kyllä ammattilainen tietää. Yuzu-ammattikosmetiikkalinja on kehitetty erilaisten pigmenttimuutoksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoitolinjan aktiiviaineina ovat ”superhedelmänä” tunnettu orgaaninen Yuzu-uute sekä Reilun Kaupan kautta tuotettu Valkoisen teen uute, jotka yhdessä edistävät solujen uusiutumisprosessia, kirkastavat ihoa sekä ehkäisevät ja hoitavat pigmenttimuutoksia. Ihanan helppoa ja myös siis eettistä. Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka valmistaja Sothys Group on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen, luontoa ja ihmisiä kunnioittavaan toimintaan. Mustikka-hoitolinjan tuotekehityksessä on ollut mukana myös suomalainen asiantuntija, ja siksi tuotteissa on erityisen hyvin huomioitu suomalaisen herkän ihon tarpeet.

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka valmistaja Sothys Group on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen, luontoa ja ihmisiä kunnioittavaan toimintaan.

Äärimmäisen stressiherkkä atooppinen ihoni kestää vain puhtaimmat ja hoitavimmat tuotteet. Silloin kun ei ole varaa panostaa laadukkaaseen ammattikosmetiikkaan, käytän apteekin perusvoidetta päivävoiteesta meikinpoistoon. Tällaisia ajanjaksoja on elämässäni välillä yhtäjaksoisesti pitkäänkin. Sitten kun iho saa nautittavakseen kokonaisen kattavan hoitolinjan tuotteita kasvovedestä kuorintaan, niin hipiä hehkuu jo pelkästä poikkeuksellisesta huomiosta. Ja pakkohan se on myöntää, että laatukosmetiikan samettinen tunne iholla on ylellistä! Yuzuissa on aktiiviaineena Valkoista teetä, mutta iholleni se on samppanjaa. Osittain siksi kulutin niitä alkuun aivan liikaa. Lutrasin tuotteita kohtuuttomasti pelkkään kosteutukseen, koska ihoni näytti hotkivan niitä hätäänsä aivan holtittomasti. Vähän sama riski kuin samppanjankin kanssa siis. Saamieni Yuzu-tuotteiden tulisi kestää kolme kuukautta, mutta käytössäni ne hupenivat kuukaudessa. Anu riensi taas apuun. Ihoni on niin janoinen eli kuiva, että täydensimme pakettia Bernard Cassiere -sarjan toisen hoitolinjan mustikkamousella. Mousse on koostumukseltaan aivan mahtavaa. Sitä tekisi mieli syödä! Mousse on minulle täydellinen yövoide ja sen käyttö säästää nyt Yuzy-tuotteet varsinaiseen taistoon pigmenttiläiskiä vastaan.

Mustikkatuotteet on kehitelty atooppiselle iholle rauhoittamaan herkkyysreaktioita sekä parantamaan ihon omaa puolustuskykyä. Tuotteiden aktiiviaineina ovat pintaverisuonia vahvistava orgaaninen mustikka sekä rauhoittava ja pehmentävä lakansiemenöljy. Tuotteet ovat lisäksi testattu ihotautilääkärien valvonnassa ja ne ovat hypoallergeenisia. 

En rehellisesti odottanut siis ihmeitä. Ihme kuitenkin tapahtui ja ihoni väri tasaantui jo kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Tai no, kosmetiikkatieteelle tämä ei liene ihme, vaan odotettavissa oleva tulos tutkituista syy-seuraussuhteista. Pigmenttiläiskät vaalenivat tosiaan iholta sellaista vauhtia, etten ehtinyt edes kunnolla ottaa ennen-kuvia. Näissä blogin kuvissa läiskät ovat jo huomattavasti vaalentuneet. Teemme ensi kuussa läiskille vielä oman erityisen Yuzu-hoidon hoitolassa, josta kerron myöhemmin blogissa lisää.

Tuotteet on tässä yhteistyössä saatu ilmaiseksi, mutta minulle ei ole maksettu mielipiteistäni vaan kokemukseni tuotteista ovat aitoja. Suosittelen lämpimästi testaamaan Yuzuja, jos haluaa eroon pigmenttiläiskistä tai toivot muuten tasoitusta ihon kirjavuuteen. Tuotteet myös kirkastavat ihoa ja vaalentavat esimerkiksi aknearpia.

Tässä testaamieni tuotteiden neljän kärki: 

Mousse apaisante à la myrtille – Rauhoittava mustikkamousse 50ml

Ehdoton suosikkini! Tämä miellyttävän kermamaisen koostumuksen omaava herkän ihon kosteusvoide on yksi myydyimmistä Bernard Cassiéren tuotteista. Voiteen huolella valitut aktiiviaineet; Pohjoisen marjat, aloe vera sekä karitevoi rauhoittavat, kosteuttavat ja suojaavat herkkää ihoa tehokkaasti, vähentäen välittömästi ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä. Käytä aamuin ja/tai illoin. Vahva suositus! Tulen varmasti hamstraamaan tätä tuotetta jemmaan. Ehkä ostan myös äidille joululahjaksi! 

Yuzu crème révélatrice lissante – Kirkastava ja silottava hoitovoide 50ml

Koostumukseltaan kevyt, mutta kosteuttava hoitovoide silottaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Voide soveltuu erityisesti epätasaisen väriselle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia. Yuzu-uutteen ja valkoisen teen lisäksi voide sisältää pehmentävää macadamiaöljyä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Käytä aamuin ja/tai illoin. Ei sisällä aurinkosuojaa. Tämä ei riittänyt pelkästään kosteuttamaan janoista ihoani, joten käytän lisäksi mustikkamoussea yövoiteeksi. 

Yuzu lotion révélatrice d’éclat – Kuoriva kasvovesi 200ml

Ihoa kevyesti kuoriva, glykolihappoa sisältävä kasvovesi auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja pigmenttimuutoksia iholla sekä tekee ihosta raikkaan ja heleän. Soveltuu päivittäiseen käyttöön. Tämä tuntuu tehokkaalta, mutta ei kuitenkaan polta iholla. Tuntuu todella siltä, että tuote puhdistaa ihon syvältä puhtaaksi. Näppylät ovat kaikonneet kokonaan kuukauden säännöllisellä käytöllä. Tehokkain koskaan käyttämäni kasvovesi. Jatkan varmasti tämän käyttöä. 

Yuzu sérum concentré anti-tache – Ihon väriä korjaava seerumi 30ml

Tehokkaasti ihoa kirkastava tehoseerumi auttaa taistelemaan pigmenttimuutoksia vastaan ja tekee ihosta tasaisemman värisen. Seerumin luonnolliset aktiiviaineet yhdessä C-vitamiinin kanssa auttavat tekemään ihosta heleän ja hidastavat ikääntymismerkkien muodostumista. Käytä aamuin illoin ennen hoitovoidetta. Ihana hento tuoksu, mikä ei ärsytä ihoa! Tämä kuluu nopeaan, sillä en malta olla laittamatta myös kaulan ohuelle iholle päivittäin.

Yhteistyössä:

www.goldendayspa.fi

www.bernardcassiere.fi